ارسال بار از آلمان به ایران
در این مقاله قصد داریم همراه شما به موضوع حمل هوایی از آلمان ، هزینه حمل بار از آلمان ، هزینه حمل بار به آلمان ، ارسال بار از آلمان به ایران و نحوه دریافت قیمت فریت بار به آلمان توسط کارشناسان ما بپردازیم.
درباره آلمان و حمل هوایی از آلمان
جمهوری فدرال آلمان با مساحت ۳۵۷۱۲۱/۴۱ کیلومتر مربع ، بزرگترین کشور اروپای مرکزی و پرجمعیت ترین کشور در اتحادیه اروپاست.
جمهوری فدرال آلمان متشکل از ۱۶ ایالت است که شامل شهرهای بزرگی همچون برلین، هامبورگ، مونیخ، کلن و فرانکفورت است.
آلمان یکی از اعضای سازمان ملل متحد ، ناتو ، کشورهای گروه هشت ، گروه پنج ، سازمان همکاری اقتصادی و توسعه و از بنیان گزاران اتحادیه اروپا است.
با اتحاد دو آلمان در سال ۱۹۹۰، دولت این کشور مراحل تطبیق سیستم های اقتصادی دو کشور سابق را آغاز کرد. برنامه های اقتصادی دولت ، توسعه تدریجی شرق آلمان را برای رسیدن به استانداردهای مناطق غربی تضمین می کرد اما همچنان سطح رفاه و درآمد سالانه در مناطق غربی بطور قابل توجهی از شرق آلمان بالاتر بوده است.
آلمان از نظر سیاسی و اقتصادی در تصمیمات بین المللی که اتخاذ می شود، نظر تعیین کننده ای دارد.
این کشور، همچنین یکی از تاثیرگذارترین کشورها در فرهنگ اروپایی و یکی از قدرت های جهانی در اقتصاد است که در سراسر دنیا به خاطر مهندسی دقیق و کیفیت بالای محصولات صنعتی اش مشهور است و به همین خاطر است که ارسال بار از آلمان به ایران در اولویت ها قرار دارد.
اقتصاد
آلمان به عنوان ثروتمندترین عضو اتحادیه اروپا ، موتور اقتصادی حوزه پولی یورو محسوب می شود.
آلمان در سال ۲۰۱۴ بیشترین مازاد تجاری دنیا را به ارزش ۲۸۵ میلیارد دلار به نام خود ثبت کرد. همچنین در این سال به سومین صادر کننده بزرگ در دنیا از لحاظ کالا و خمات معرفی شد.
آلمان بزرگترین قطب اقتصادی اروپا به شمار می رود. این کشور جایگاه چهارم جهان در تولید ناخالص داخلی را در سال های ۲۰۱۶ و ۲۰۱۷ به خود اختصاص داده است.
اولین نشانه های رشد اقتصادی آلمان بعد از انقلاب صنعتی پدیدار شد اما در طی دو جنگ جهانی، اقتصاد این کشور به شدت آسیب دید.
بهبود اقتصادی این کشور پس از جنگ جهانی دوم (معجزه اقتصادی آلمان) بوده است.
آلمان دارای بازار اقتصادی با نیروی کار مجرب، موجودی سرمایه بزرگ، سطح پایین فساد و سطح بالا از نوآوری است. این کشور بزرگترین اقتصاد ملی در اروپاست.
رشد اقتصادی آلمان (بزرگترین اقتصاد اروپا) در هفت سال اخیر بدون کاهش بوده و با ثبات است. یکی از نقاط قوت آلمان، نیروی کار ماهر آن است، اما در سالهای پیش رو با چالشهای بسیاری دست به گریبان بوده است؛ از جمله خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا و تبعات بحران پناهجویان. در این کشور نوعی زغال سنگ و نمک پتاس به مقدار زیاد یافت میشود اما به طور کلی آلمان منابع زیادی ندارد و تنها از آنچه دارد به درستی استفاده میکند. حجم تولید ناخالص داخلی اسمی آلمان ۴۳ /۳ تریلیون دلار است. سرانه تولید ناخالص داخلی آلمان ۴۹,۸۱۴ دلار است و این اقتصاد آن در سالهای اخیر با سرعت متوسط یک تا دو درصد رشد کرده است و پیش بینی میشود که این روند ادامه یابد.
صنعت
آلمان پس از آمریکا و ژاپن سومین قدرت صنعتی جهان است.
از مهمترین صنایع آلمان اتومبیل، صنایع شیمی، ماشین آلات سنگین، الکترونیک و کامپیوتر هستند.
اگر بخواهیم به ده محصول اول صادراتی آلمان اشاره کنیم می توان به خودرو، محصولات شیمیایی، ماشین آلات، محصولات و تجهیزات الکترونیکی، مواد دارویی، محصولات خوراکی، پلاستیک، فلزات و تجهیزات حمل ونقل اشاره کرد.
در میان ۵۰۰ ابر شرکت بزرگ جهان از نظر درآمد، دفتر مرکزی ۵۳ شرکت در آلمان قرار دارد که از میان آن ها می توان فولکس واگن ، ا.آن ، دایملر ، زیمنس ، BASF SE ، بی ام و ، میونیک ره ، آلیانتس ، بایر و ار.وه.ئه را نام برد.
آلمان اولین کشور صنعتی است که متعهد به جایگزینی انرژی های تجدید پذیر به جای سوخت های فسیلی برای تامین انرژی مورد نیاز خود شده است.
درحال حاضر ۲۷ درصد نیروی برق مصرفی در این کشور از انرژی های تجدید پذیر تولید می شود. آلمان از جمله کشورهای پیشرو در ساخت نیروگاه های خورشیدی و توربین های بادی است.
محصولات وارداتی و صادرات آلمان
عمده صادرات آلمان عبارت است از: وسایل نقلیه موتوری، ماشین آلات، لوازم خانگی، مواد شیمیایی، محصولات آهن وفولاد، کامپیوتر، وسایل الکترونیک، تجهیزات الکتریکی، دارو، فلزات، تجهیزات حمل ونقل، مواد غذایی، نساجی، لاستیک و محصولات پلاستیکی.
عمده واردات آلمان عبارت است از: ماشین آلات، مواد سوختی، وسایل برقی، تجهیزات حمل ونقل و مواد غذایی.
نمایشگاه های آلمان
آلمان میزبان بزرگترین نمایشگاه های جهان است. دو سوم از بزرگترین نمایشگاه های معتبر جهان در این کشور برگزار می شوند.
بزرگترین نمایشگاه های سالانه و کنگره های اقتصادی در شهرهایی مانند هانوفر، مونیخ، فرانکفورت ، برلین و نیز هامبورگ و کلن برگزار می شوند.
از نمایشگاه های آلمان می توان به نمایشگاه فناوری های الکترونیکی و دیجیتالی موسوم به سبیت (Cebit ) که هر ساله از ۵ تا ۹ مارس در شهر هانوفر برگزار می شود و نیز نمایشگاه های خودرو، نور پردازی و ساختمان و مدیریت انرژی در فرانکفورت ، نمایشگاه های پست و خدمات غذایی در هامبورگ ، نمایشگاه های دندان پزشکی و صنایع دستی در کلن ، نمایشگاه های صنایع هوایی و تجهیزات برقی در برلین و نمایشگاه حمل و نقل در مونیخ و بسیاری نمایشگاه های دیگر که در آلمان برگزار می شوند را نام برد.
شهرهای مهم آلمان
برلین:
پایتخت کشور آلمان و بزرگترین شهر از لحاظ جمعیت و مساحت در این کشور است.
برلین یکی از ۱۶ ایالت آلمان به حساب می آید و از نظر تاریخی و فرهنگی مهم ترین ایالت این کشور است.
این شهر در ماه فوریه هر سال، میزبان جشنواره برلیناله است که یکی از رویدادهای مهم سینمایی جهان است.
مهندسی سیستم های الکتریکی، بزرگترین بخش صنعتی این شهر می باشد. صنایع مکانیک، خودروسازی، پژوهشی، فناوری، شیمی و مواد غذایی از دیگر بخش های بزرگ صنعتی هستند که دستی در اقتصاد این شهر دارند.
هامبورگ:
دومین شهر بزرگ و پرجمعیت آلمان پس از برلین می باشد.
هامبورگ یکی از ۱۶ ایالت آلمان به شمار می رود. این شهر به خاطر بندرش شناخته می شود به این دلیل که یکی از بزرگترین اسکله های اروپا در این شهر قرار دارد.
در دهه های بعد از جنگ هامبورگ، به معجزه اقتصادی این آلمان تبدیل شد. این شهر از قرون وسطی تاکنون در تجارت جهانی نقش آفرینی کرده و هنوز هم به عنوان یک شهر ثروتمند در اروپا خوانده می شود.
مونیخ:
پایتخت ایالت بایرن و سومین شهر بزرگ آلمان، شهر مونیخ است. این شهر دارای بالاترین استانداردهای سطح زندگی در جهان است.
این شهر به همراه دو شهر ولفسبورگ و اشتوتگارت مراکز صنعت اتومبیل سازی آلمان هستند و نیز شرکت بزرگی مانند بی ام و در این شهر قرار دارد.
مونیخ مرکز اصلی اقتصاد، فرهنگ، هنر، تحصیلات، نوآوری، تکنولوژی های پیشرفته، تجارت و گردشگری در آلمان و اروپا و علاوه بر این یکی از غنی ترین شهرهای دنیا از نظر جاذبه های گردشگری است.
دفتر مرکزی شرکت بزرگی مانند زیمنس در این شهر قرار دارد که تولید کننده لوازم خانگی، تجهیزات پزشکی، سیستم های خودکار سازی و… می باشد.
کُلن:
این شهر در ایالت نوردراین – وستفالن و منطقه راین – رور واقع شده و رود راین از میان این شهر می گذرد.
کلن چهارمین شهر بزرگ و پرجمعیت آلمان محسوب می شود. این شهر با قدمت بیش از ۲ هزار سال یکی از قدیمی ترین و کهن ترین شهرهای آلمان به شمار می رود.
کلن به خاطر موقعیت جغرافیایی اش، یکی از بنادر اصلی و یک مرکز تجاری مهم است. این شهر یکی از مراکز حمل و نقل آلمان است. از تهران به فرودگاه بین المللی این شهر، در نزدیکی شهر بن، پروازهای زیادی انجام می شود.
کلن جزء شهرهایی است که بیشترین امکانات نمایشگاه های بازرگانی و تجاری اروپا را دارند.
فرانکفورت:
فرانکفورت بزرگترین شهر ایالت هسن در مرکز آلمان مجاورت رودخانه ماین می باشد.
فرانکفورت، چهارمین مرکز بورس جهان به دو بخش آلت اشتاد ( یا شهر قدیمی ) در حاشیه رودخانه و بخش نیو اشتاد ( یا شهر جدید ) در شمال بخش قدیمی تر، تقسیم می شود.
در بخش قدیمی تر این شهر اغلب تجار و صنعتگران ساکن شده اند که آداب و رسوم اجدادشان را حفظ کرده اند؛ اما قسمت شهر جدید، ترکیبی از مراکز تجاری و ساختمان های عمومی و مسکونی است.
فرانکفورت قرارگاه بانک مرکزی اروپا و نیز یکی از ثروتمندترین مراکز اروپا و مهم ترین شهر اقتصادی این قاره است. این شهر به دلیل وجود نمایشگاه هایش شهرت پیدا کرده است.
فرانکفورت به همراه لندن و پاریس ، جزء ۳ شهر برتر اروپا از نظر استقرار شرکت های بین المللی و در عین حال یکی از بزرگترین مناطق حمل و نقل اروپا است.
فرودگاه فرانکفورت قطب شرکت هواپیمایی برای لوفت هانزا محسوب می شود.
فرودگاه بین المللی فرانکفورت با جابجایی ۲,۰۷۶ میلیون تن بار در سال ۲۰۱۵ میلادی،از پر رفت و آمدترین فرودگاه ها بر پایه جابجایی بار بوده است.
ارسال بار از آلمان به ایران
صنعتگران و تجار زیادی علاقه مند به مراودات تجاری و ارسال بار از آلمان به ایران هستند.
نحوه ارسال از آلمان به ایران یکی از دغدغه های اصلی بعد از خرید محصول مورد نظر و توافقات مربوطه می باشد که در جهت ارسال به موقع کالا در قیمت مناسب ارسال بار از آلمان به ایران مورد بررسی قرار می گیرد.
مدت زمان حمل هوایی از آلمان
ارسال بار از آلمان به ایران از فرودگاه های مختلف بین المللی آلمان صورت می گیرد.
بنابراین، مدت زمان حمل هوایی از آلمان به نوع ایرلاین، به نوع هواپیماهایی که در اختیار آن ایرلاین است و همچنین به نوع پرواز( مستقیم و غیر مستقیم ) ، ناوگان هوایی ( ایرانی و خارجی ) و تعدد پرواز فرودگاه مبداء بستگی دارد.
مدت زمان حمل هوایی از آلمان بسته به نوع ایرلاین و آنچه گفته شد اغلب بین ۲ تا ۵ روز می باشد.
هزینه حمل بار از آلمان و زمان حمل هوایی از آلمان یکی از معیارهای بسیار مهم بازرگانانی است که قصد ارسال بار از آلمان به ایران را دارند. شرکت ما در جهت جلب رضایت شما این دو معیار بسیار مهم را سرلوحه کار خود قرار داده است.
درباره حمل بار از چین بیشتر بدانید
هزینه حمل بار به آلمان
آلمان یک کشور تاریخی با جاذبه های گردشگری فراوان است که هرساله مقصد توریست های زیادی از سراسر جهان قرار می گیرد. این توریست ها با قیمت فریت بار مناسب بار خود را به صورت مقرون به صرفه و با صرف کمترین هزینه حمل بار به آلمان، کالای خود را در مقصد تحویل می گیرند.
در سال ۲۰۱۷ آلمان در لیست توریست دوست ترین کشورهای جهان، جایگاه نهم را از آن خود کرده است. این کشور همچنین، در رتبه بندی کلی بهترین مقاصد توریستی جهان، جایگاه سوم را به خود اختصاص داده است. دلیل آن نیز امتیازات بالا در منابع تجاری و فرهنگی و نیز دسترسی از طریق سفر های هوایی است.
بنابر آنچه گفته شد، ایرانیان زیادی نیز قصد سفر به آلمان یا قصد مهاجرت های کاری و تحصیلی به این کشور را دارند. یکی از مسائلی که مسافران را درگیر خود می کند، نحوه حمل بار همراه مسافر، قیمت فریت بار به آلمان و هزینه حمل بار به آلمان است.
جهت دریافت هزینه حمل بار به آلمان برای کالاهایی مانند فرش، تابلو فرش، صنایع دستی، قارچ (دنبلان کوهی)، خشکبار، وسایل رستوران به آلمان و… بر روی دریافت هزینه حمل بار به آلمان کلیک کنید.
قیمت فریت بار به آلمان
فریت اساسا زمانی است که فردی می خواهد به خارج از کشور، لوازم زندگی اش را بفرستد (مثلا کسانی که قصد مهاجرت به کشور آلمان را دارند) و این لوازم بیشتر از حد مجاز تعیین شده در هواپیما باشد، باید بار را اصطلاحا فریت (freight)کرده و در مورد قیمت فریت بار به آلمان بسته به حجم و وزن کالا هزینه حمل بار به آلمان مشخص می شود.
البته قیمت فریت بار به آلمان و اساسا هزینه حمل بار به آلمان، به ایرلاین و نوع پرواز بستگی دارد.
هزینه حمل بار از آلمان
حجم ارسال بار از آلمان به ایران در ۱۲ ماه سال ۹۶ طبق آمار گمرکات ایران ۳,۰۷۲,۰۶۹,۳۶۰ دلار گزارش شده است.
تنها در روز ۱۹ مرداد ماه سال ۹۵ واردات ایران از آلمان به مبلغی معادل ۱۹ میلیون و ۳۵۲ هزار دلار رسید. با مشاهده این ارقام می توان به راحتی دریافت که واردات از آلمان برای بسیاری از تجار اهمیت زیادی دارد و تجار خواهان واردات با کمترین هزینه حمل بار از آلمان از آلمان
می باشند.
آیا شما نیز با عمده کالاهای وارداتی از آلمان آشنا هستید و آیا هزینه حمل بار از آلمان برای کالا خود را می دانید ؟
هزینه حمل بار از آلمان برای کالاهایی مانند گندم، جو، انواعی از ماشین آلات، مولد گازی، مکملهای دارویی برای خرده فروشی که تولید داخلی مشابه ندارند یا داروهایی که تولید داخلی ندارند و همچنین آنتی سرمها، مشتقات خونی و محصولات مصونیت، ماشینهای بافندگی تاروپودباف برای پارچه بافی ، ماشین آلات و دستگاهها آماده کننده یا تغییر شکل دهنده توتون و تنباکو که جزء اقلام وارداتی کشور ما از آلمان هستند را با کلیک بر روی لینک زیر دریافت کنید.
دریافت هزینه حمل بار از آلمان
امیدواریم توانسته باشیم شما را با حمل هوایی از آلمان ، هزینه حمل بار از آلمان ، هزینه حمل بار به آلمان ، ارسال بار از آلمان به ایران و نحوه دریافت قیمت فریت بار به آلمان آشنا کنیم.
در خصوص اطلاعات و خدمات بیشتر با ما در ارتباط باشید.
لطفا شماره تماس اعلام فرمایید تا با شما در اسرع وقت تماس حاصل نماییم