حمل بار از چین
در این مقاله قصد داریم به بررسی حمل بار از چین ، واردات از چین ، حمل هوایی از چین ، مدت زمان حمل هوایی از چین ، حمل خرده بار از چین به ایران و مدت زمان حمل بار از چین به ایران بپردازیم. امیدواریم با مطالعه این مقاله دیدگاهی جامع در مورد موارد فوق الذکر بدست آورید.
درباره حمل بار از چین
جمهوری خلق چین با مساحت حدود ۹/۶ میلیون کیلومتر مربع سومین کشور وسیع دنیا پس از روسیه و کانادا و دومین کشور بزرگ دنیا از نظر وسعت خاکی (بدون احتساب آب های داخلی ) و با بیش از ۱/۴ میلیارد نفر سکنه، پرجمعیت ترین کشور دنیاست .
چین یکی از کهن ترین تمدن های باستانی تاریخ است که در سواحل حاصلخیز رود زرد آغاز گردید.
چین از سال ۱۹۸۰ تا ۲۰۰۰ میلادی در مدت ۲۰ سال، راه صدساله ای را پیمود که آیینه ترقی در چین است:
در این مدت، زندگی مردم چین ۲۲ بار بهتر گردید.
درآمد سرانه روستائیان ۵۴ بار افزایش یافت.
شمار اهالی کم درآمد از ۵۳ درصد به ۸ درصد کاهش یافت.
سال ۱۹۷۹، سال آغاز رفرم در چین بود.از سال ۱۹۷۹حزب کمونیست چین سیاست های اصلاحات و درهای باز را که «تنگ شیائوپنگ» مطرح کرد،به اجرا گذاشت.پس از اجرای سیاست های اصلاحات و درهای باز تا به امروز، توسعه اقتصاد ملی و اجتماعی چین به دستاوردهای چشمگیری نائل شد و چهره کشور دستخوش تغییرات تکان دهنده شد. این دوران از لحاظ وضعیت بهترین زمان پس از تاسیس جمهوری خلق و بهترین دوره برای مردم به لحاظ تامین منافع آنان به شمار میرود.
رهبری چین در آغاز رفرم، برنامه رشد اقتصادی سه مرحله ای را تنظیم نمود و آن را به اجرا درآورد:
مرحله اول(۱۹۹۰-۱۹۸۰)،تولید ناخالص ملی دو برابر شد.
در این مرحله، مشکل تامین غذا و لباس اهالی حل شد.
مرحله دوم(۲۰۰۰-۱۹۹۱)،تولید ناخالص ملی سه برابر افزایش یافت.
در این دوره این امکان حاصل شد که مردم چین به مرحله متوسط چین دست یابند.
مرحله سوم، رفرم اکنون در حال اجراست.
در این مرحله، مدرنیزاسیون اقتصاد ملی و موازی با آن، مدرنیزاسیون کشور پایان خواهد یافت.
برنامه سیبری و خاوردور به اقتصاد جنبی چین، با موافقت اجرا میشود. تا سال۲۰۵۰ چین اساساً مدرنیزاسیون را تحقق بخشیده وبه کشور سوسیالیستی مقتدر، دموکراتیک و متمدن تبدیل خواهد شد.
چین دومین اقتصاد بزرگ دنیا بر پایه تولید ناخالص داخلی است که تجربه یکی از سریع ترین رشدهای اقتصاد دنیا را داشته است. این کشور هم اکنون بزرگترین صادرکننده کالا و دومین کشور وارد کننده بزرگ کالا در دنیا محسوب میشود.
هم اکنون چین یکی از با ثبات ترین اقتصادهای دنیا را به نام خود ثبت کرده و درحال توسعه میباشد.
بانک جهانی، وضعیت اقتصادی چین را مطلوب و محیط اقتصاد کلان این کشور را با ثبات توصیف کرده است. بانک جهانی آمار جدید را یک پیشرفت عمده توصیف کرده است. با وجود افزایش میزان تولید ناخالص داخلی ،نرخ سرانه تولید اقتصادی هنوز بسیار پایین است و برای اینکه چین به سطح کشورهای توسعه یافته برسد هنوز راه زیادی را باید طی کند. در این راستا برخی معتقدند چین تا سال ۲۰۲۵ میلادی خواهد توانست ۱۰ شهر در حد واندازه های نیویورک احداث کند.
درباره حمل بار از ایتالیا به ایران بیشتر بدانید
شهرهای مهم چین
شانگهای: بزرگترین ،پیشرفته ترین و ثروتمندترین شهر چین با ۲۴ میلیون نفر جمعیت که نه تنها قطب اقتصادی چین است بلکه قطب اقتصادی جهان و تجارت جهانی محسوب میشود.شانگهای جایگاه خود را به عنوان یکی از بزرگترین موتورهای اقتصادی جهان بدست آورده است.
گوانجو: شهری که مرکز کارخانه ها و تولیدی های بزرگ است و حجم عظیمی از لباس ها، وسایل الکترونیکی، وسایل پلاستیکی و اسباب بازی از این شهر به صورت واردات از چین به سمت تمامی دنیا فرستاده میشود. این شهر همچنین میزبان نمایشگاه صادرات و واردات از چین یا همان نمایشگاه کانتون فیر (canton fair) است که دوبار در سال در این شهر برگزار می شود.
پکن« بیجین »: این شهر پایتخت چین و سومین شهر بزرگ دنیا بعد از شانگهای و مسکو میباشد. این شهر مرکز سیاسی ، فرهنگی و تحصیلاتی چین است . بزرگترین فرودگاه جهان در این شهر قرار دارد . این فرودگاه شلوغ ترین و پررفت و آمدترین فرودگاه چین است. برای دسترسی حمل و نقل هر چه سریع تر مسافران مجهز به مترو ، تاکسی، اتوبوس های شهری و اتوبوس های شاتل فرودگاه میباشد.
شنزن: شهری واقع در بین گوانجو و هنگ کنگ که به دلیل همسایگی با شهرهای مهم دیگر چین پیشرفت زیادی داشته و مرکز فوق العاده بزرگی برای صنعت تولید محسوب میشود که در رده چهارم صنعتی این کشور قرار گرفته است.
تیانجین: این شهر از مهمترین بنادر چین است که فاصله زیادی با پکن ندارد و به عنوان دروازه حمل و نقل به سمت پکن عمل میکند. همچنین به خاطر موقعیت کلیدی اش در کنار کانال بزرگ و بودن در محل اتصال رودخانه های زرد و یانگتسه دارای تاریخ قابل توجهی میباشد.
هنگ کنگ:این شهر یکی از توسعه یافته ترین شهرهای چین و دارای چهارمین بندر کانتینری بزرگ دنیا است. گران ترین شهر دنیا برای زندگی به حساب می آید و دارای بالاترین نرخ هزینه زندگی در میان شهرهای چین است. بیشتر صنعت این شهر مربوط به بخش خدمت رسانی است که شامل دارایی، ارتباطات و سرمایه گذاری خارجی است.
دونگ گوان: شهر دونگ گوان یکی از شهر های صنعتی و بزرگ چین است که بین گوانجو و شنزن واقع شده است. در این شهر تعداد زیادی کارگر محلی، محصولات الکترونیکی می سازند. عمده صنایع این شهر مربوط به صنعت پارچه و لوازم الکترونیکی است.
هانگژو: یکی از موفق ترین شهرهای چین در بحث سرانه تولید ناخالص داخلی، شهر هانگژو است. صنایع مختلف هانگژو از ماشین آلات و پارچه گرفته تا محصولات مرتبط با IT به شکل تقریبا نامتناسب از گسترش ثروت، توسعه و سرمایه گذاری در مقایسه با شانگهای سهم برده است و شانگهای در فاصله یک ساعتی از این شهر قرار دارد.
چنگدو: این شهر یکی از آرام ترین شهرهای بزرگ چین است. اگر چه صنعت در اقتصاد چنگدو نقش دارد ولی رشد این شهر بیشتر در نتیجه جریان شهری شدن است که باعث شد جعیت روستایی برای یافتن کارهایی با حقوق های بیشتر به سمت شهرها سرازیر شوند.
از شهرهای دیگر چین میتوان به شهرهای ووهان، فوشان، دالیان، ووشی، سوژو، نینگبو، شنیانگ، چونگ کینگ، نانجینگ، شیان، هاربین، کینگ دائو، ژنگژو، فوژو، شانتو، جینان، چانگچون، کانمینگ، چانگشای، تائی یوان، شیامن، هافئی، اورومچی، شیجیاژوانگ، ژونگشان، ونژ اشاره کرد.
صنایع چین
ساختار کلی صنایع چین از سه قسمت مهم تشکیل شده است:
۱- صنایع:
چین نو که در سال ۱۹۴۹ تاسیس شد ،به توسعه همه جانبه صنایع خود اقدام کرد و پس از سال ها توسعه، میزان تولیدات صنعتی این کشور با ۱۰ها برابر سرعت رشد یافته و انواع این فراوده های صنعتی به سراسر دنیا صادر شده است.
صنایع اصلی چین شامل ماشین آلات صنعتی مدرن و لوازم الکترونیکی،آهن واستیل، کفش، اسباب بازی، نفت و پتروشیمی و زغال سنگ میباشد و همواره میزان تولید تلویزیون، سیمان، زغال سنگ، کود شیمیایی، آهن و فولاد چین در مقام نخست جهان قرار گرفته است.
عمده صادرات کالاهای صنعتی چین شامل ماشین آلات، مواد شیمیایی، سوخت معدنی، پوشاک، اسباب بازی و کفش و واردات صنعتی نیز شامل ماشین آلات، مواد شیمیایی، سوخت معدنی و آهن و استیل می باشد.
۲- کشاورزی:
در اقتصاد چین کشاورزی نقش مهمی را ایفا میکند به این دلیل که بیش از ۵۰ درصد مردم چین کشاورزند. مهمترین بخش تولید کشاورزی چین مربوط به کشت و زرع است. برنج، گندم، ذرت و لوبیای سویا از عمده محصولات غلاتی و پنبه، نیشکر، چغندر، بادام زمینی از محصولات اقتصادی چین به شمار می روند. اکنون چین در میزان تولید غلات، پنبه، تخم کلم، برگ تنباکو، گوشت، تخم مرغ، محصولات آبزی و سبزی در مقام اول جهان قرار دارد.
برخی از محصولات کشاورزی که به چین وارد می شوند شامل پسته، میوه، دام زنده، خرما و صیفی جات است که در ایران وجود دارند و این محصولات میتوانند در آینده میزان صادرات کشور ما را افزایش دهند. همچنین کشورهای دیگر مانند ایران میتوانند به واردات از چین در زمینه محصولات کشاورزی مانند برنج، گندم، سیب زمینی، ذرت، بادام زمینی، چای، ارزن، جو، کتان و ماهی اقدام کنند.
۳- صنایع خدماتی:
تا به امروز صنایع خدماتی چین پیشرفت قابل توجهی داشته است که این پیشرفت در دو زمینه مشخص است: اول در گسترش صنایع خدماتی و دوم در تبدیل شدن این صنایع به کانال مهم اشتغال زایی در کشور.
اکنون این صنایع خدماتی با صنف های اطلاع رسانی، گردشگری، حمل ونقل، آگهی، خرده فروشی، بیمه، بانکداری، ساختمان و… در ارتباط است.
بنابر برنامه ریزی توسعه چین، نسبت ارزش افزوده صنایع خدماتی به ارزش کل تولیدات داخلی تا سال ۲۰۲۰ میلادی به بیش از ۵۰ درصد ارتقا خواهد یافت.
الگو بودن چین برای کشورهای توسعه نیافته از آن جهت حائز اهمیت است که راه آن راهی هموار است و به کار گرفتن آن نه تنها سبب نارضایتی صاحبان ثروت نمی شود بلکه این الگو با رضایت کامل مورد استقبال ثروتمندان همه کشورها قرار می گیرد و هر دو طرف از این کار سود میبرند. بنابراین همواره، ایرانیان زیادی به دلیل تجارت و سرمایه گذاری به این کشور مهاجرت میکنند و در جهت فریت بار، حمل بار از چین و حمل هوایی از چین از خدمات ما بهره می گیرند.
واردات از چین و حمل بار از چین به ایران
در سال ۱۳۹۶ میزان واردات از چین به ایران ۱۳/۲ میلیارد دلار و در سال ۱۳۹۵ ۱۰/۷ میلیارد دلار بوده است. میزان واردات از چین نسبت به سال قبل از آن ۲۳ درصد رشد و نسبت به میانگین یک دهه اخیر ۸۸ درصد افزایش داشته است.این درحالی که از سال ۱۳۸۴ تا ۱۳۹۵ میانگین واردات از چین سالانه ۷ میلیارد دلار بوده است.
مقدار واردات از چین در ۱۲ ماه سال ۱۳۹۶، ۱۳ میلیارد و ۲۱۶ میلیون دلار بوده و نسبت به کل واردات ایران که در این زمان ۵۴ میلیارد دلار بوده است، مقدار قابل توجهی است. این رقم به خوبی نشان دنده بزرگی میزان واردات از چین است. این حجم بالای واردات از چین سبب شده است تا چین عضو ۵ کشور اصلی طرف معامله با ایران باشد.
واردات از چین اهمیت زیادی برای کشور ما دارد زیرا طبق آمار گمرک ایران، چین اولین مبداء عمده واردات کشور ماست. امروزه اکثر کشورها مشتاق واردات از چین هستند و ایران نیز جزء این کشورها قرار دارد. در طول سال های گذشته ایران بیشترین واردات از چین را داشته و درهر سال بر میزان واردات از چین افزوده است.
تاجران ایرانی زیادی قصد واردات از چین به صورت مقرون به صرفه و مطمئن را دارند. واردات از چین زمانی مقرون به صرفه خواهد بود که حمل بار از چین مقرون به صرفه باشد و در این راستا مدت زمان حمل بار از چین به ایران به حداقل زمان ممکن برسد. هر بازرگان برای واردات از چین نیازمند به سرمایه اولیه ای برای خرید کالا میباشد که این سرمایه می تواند مشخص کننده میزان واردات باشد. آنچه به جزء هزینه کالا باید در نظر گرفته شود، هزینه حمل بار از چین و مدت زمان حمل بار از چین به ایران است که هم در کاهش هزینه و هم در کاهش زمان بازگشت سرمایه نقش بسیاری دارد.
همین الآن قیمت بگیرید
مزیت حمل هوایی چیست ؟ ویژگی های کالا برای حمل هوایی از چین کدام اند؟
حمل هوایی از چین یکی از روش های حمل بار از چین است که از نظر زمانی کاملا مقرون به صرفه میباشد. مدت زمان حمل بار از چین به ایران همیشه یکی از موضوعات مهم تجار و بازرگانان بوده است.
آمار نشان میدهد سال ۱۳۹۶ به میزان ۶۴۳/۹۹۲/۷۷۷ دلار کالا به صورت واردات از چین به شکل حمل هوایی از چین در این فرودگاه به صورت واردات به ثبت رسیده است.
در بین روش های مختلف حمل بار از چین، مدت زمان حمل هوایی از چین بسیار کمتر از سایر روش ها بوده و از نظر امنیت نیز حمل هوایی از چین از امنیت بسیار بالایی برخوردار می باشد .سرویس حمل هوایی از چین مناسب تجاری است که از نظر زمانی در مضیقه قرار دارند یا می خواهند کالا خود را سریع تر به دست مصرف کننده برسانند.
سرویس حمل هوایی از چین برای کالاهایی با حجم و وزن زیاد توصیه نمی شود زیرا هزینه سرویس حمل هوایی از چین نسبت به سایر سرویس ها گران تر بوده و برای این نوع کالاها مقرون به صرفه نمی باشد. سرویس حمل هوایی از چین بیشتر برای کالاهایی توصیه میشود که دارای ارزش بالا و وزن کمتر از هزار کیلوگرم باشند.
مدت زمان حمل بار از چین به ایران
مدت زمان حمل هوایی از چین به عوامل مختلفی همچون نوع ایرلاین (ماهان، ترکیش، امارات و…)، نوع پرواز (مستقیم و غیر مستقیم، داخلی و خارجی)، نوع هواپیما و تعدد پرواز آن ایرلاین بستگی دارد. اگر پرواز داخلی باشد بین ۲ -۳ روز( بسته به نوع ایرلاین ) و اگر پرواز خارجی باشد بین ۳-۵ روز ( بسته به نوع ایرلاین ) طول میکشد تا محموله به ایران برسد.
علاوه بر موارد گفته شده انجام به موقع ترخیص و همکاری فروشنده و خریدار نیز در مدت زمان حمل بار از چین به ایران تاثیرگذار است.
حمل خرده بار از چین به ایران
در حمل و نقل کالا دو نوع بار وجود دارد. بار میتواند به صورت خرده بار(گروپاژ) یا به صورت فول کانتینر باشد .خرده بار به باری گفته میشود که مقدار آن کمتر از یک کانتینر یا یک کامیون کامل باشد. حمل خرده بار از چین به ایران در اغلب موارد طولانی تر از حمل فول کانتینر است زیرا لازمه حمل خرده بار از چین به ایران این است که کانتینر یا کامیون بارگیری شده از بار پر شده باشد تا خرده بار حمل شود.
شرکت ما همواره در راستای سریع تر شدن حمل خرده بار از چین به ایران با شرکت های حمل بزرگ در ارتباط است تا کالای شما در سریع ترین زمان و مطمئن ترین نوع حمل به دست شما برسد.
شرکت نرخ حمل پایین ترین نرخ حمل را با در نظر داشتن اصل زمان و بالاترین امنیت کالا به شما ارائه خواهد داد.نرخ حمل در این راه مشاور و همراه شما خواهد بود.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.